Over ons

Over ons

Reeds 4 generaties lang is drankenhandel Brabants een gevestigde waarde in Malle en omstreken. Dagelijks leveren wij huis-aan-huis bij onze vaste klanten en bedrijven maar kan men ook terecht in ons authentiek winkeltje te Westmalle dorp.

In onze winkel verkopen wij een ruim assortiment aan sterke dranken, rookwaren en geschenkmanden. Kies een geschenk dat reeds voor je klaar staat of bestel tijdig en stel je geschenkmand zelf samen.

Ontstaan

1926

zaak wordt gestart door Hubert Brabants en Anna Mertens. Zij starten een drankenhandel + winkel waar zij likeuren en wijn verkopen.

1952

de zaak wordt overgenomen door hun zoon Marcel Brabants en diens vrouw Jeanne Franssen. Zij zetten de drankenhandel en winkel verder maar richten zich vanaf nu ook op feesten en recepties door de verhuur van borden en bestek.

In 1970 verbouwen zij de winkel.

1988

zoon Michel Brabants en zijn vrouw Hilde Lambrechts nemen de zaak over en zullen in de loop der jaren het winkelpand verbouwen tot het pand dat het nu nog steeds is. Een gezellige dorpswinkel waar je je als klant steeds welkom voelt en de beste service aangeboden wordt.

2018

zoon Jeroen Brabants stapt voltijds mee in de zaak samen met zijn partner Liesbeth Van de Putte. Er wordt een nieuw magazijn aangekocht te Westmalle, een nieuw logo ontworpen, er wordt een website ontwikkeld waar klanten ons vanaf nu kunnen terugvinden.

Kortom, de lekkerste dranken in uw horecazaak, uw wekelijkse drankenvoorraad tijdig aanvullen of een feestje dat u wil geven… Bij ons vindt u wat u zoekt.